Vaikka meillä ei olekaan enää lomaa, ehditään silti touhuta kaikenlaista. Eilen illalla käytiin iskän ja äidin kanssa Suomi-laivalla risteilyllä. Enää mua ei niin kauheasti kiinnosta laivan leikkipaikka, vaan halusin mennä iskän kanssa sekä brygälle että konehuoneeseen. Höyrylaivassa onkin mielenkiintoinen kone, siinä kaikki osat pyörii ihan näkyvillä eikä se pidä ollenkaan kovaa ääntä!

1742400.jpg

Laivalla syötiin myös, mä otin hampurilaisen ja jälkkäriksi jäätelöä. Niin ja alkuruuaksi salaattia, oikein paljon. Välillä me oltiin ulkokannella ja välillä istuttiin sisällä. Kun ajettiin mummolan ohi menimme ulos vilkuttamaan vaikka silloin juuri satoi. Illalla kun laivan kokka suuntasi kohti Jyväskylän satamaa, näytti auringonlasku tosi hienolta.

1742408.jpg


Tänään päivällä Jessica tuli mummolaan. Me leikittiin ja juostiin. Jessica sanoo etten mä saisi vetää sitä tukasta. Mutta minkäs takia tytöillä sitten on pitkät tukat? Toinen minua kummastuttava asia on se, että Jessica sanoo mummia isomummiksi. Mutta eihän se ole kuin pienimummi. Isomummihan asuu Lahdessa! Kuitenkin Jessica sanoo isomummia isoisomummiksi. Ihan hassua!

1742417.jpg