Olimme äidin ja Letun kanssa viikonloppureissussa. Yövyimme Riikka-tädin luona Haapavedellä kaksi yötä ja kävimme sieltä käsin Oulussa agilitykisoissa.
Riikalla on monta koiraa, ja nuorin niistä on Terra joka oli minun kaveri viime kesänä. Nyt se on kasvanut isoksi ja muuttanut nimensä Tirpaksi, ja se halusi vain töniä minut nurin ja nuolla naamaani. Siitä minä en tykännyt yhtään. Yksi koirista on Hessun sisko Sontti, se on kiva ja rauhallinen niinkuin Hessukin.
Agilitykisoissa minä sain uuden kaverin, Patrik-pojan. Patrikin kanssa me leikittiin kuorma-autoilla, ja Patrikilla oli samanlainen traktori kun mullakin. Oli mukavaa kun oli muutakin tekemistä kun vain katsoa koiria! Lettu kyllä voitti palkinnon siellä ja siitä minäkin olin iloinen.
Harmittavaa että meillä ei ollut kameraa mukana. Me käytiin pari kertaa hampurilaisellakin ja kierreltiin muutamissa kaupoissa. Takaisintulomatkalla pysähdyttiin paikassa jossa oli ihan hirveästi kelloja! Isoja ja hurjan isoja ja pieniäkin. Matkalla näin myös rekkoja, heppoja ja moottorikelkkoja.
Kotiin tultuamme iskä oli lämmittänyt meille saunan. Iskällä oli taas ollut mönkijä viikonloppuna koeajossa, ja maanantai-aamuna me ajeltiin sillä vielä pitkän matkaa. Sitten tulikin jo kauhean kylmä.