Iskän synttäreitä lähdettiin juhlimaan Helsinkiin. Ajomatka oli kamalan pitkä, sitten vielä majoituttiin hotelliin. Lopulta me päästiin lähtemään kävelemään Linnanmäelle!

Linnanmäki on aivan uskomaton huvipuisto. Se on niin iso että siellä voisi olla vaikka kuinka kauan. Laitteita on ihan kamalasti. Tosin siellä on paljon sellaisia leitteita mihin äiti ja iskäkään ei uskaltaneet mennä.. mutta moneen laitteeseen me kyllä mentiin ja joissain äiti ja iskä kävi yksinäänkin.

Syötyämme ja huviteltuamme aikamme tilattiin taksi ja ajettiin meren rantaan. Iskän entinen työkaveri Nyyholmi on töissä yhdessä laivassa ja mehän päästiin tietysti kyytiin iltaristeilylle. Saman tapainen risteilyhän se oli kuin täälläkin, vähän erilaiset maisemat vain.

Seuraavana päivänä me iskän kanssa päästiin Nyyholmin kyydissä taas rantaan, mutta siellä me hypättiinkin eri laivaan. Se oli siipirataslaiva Vispilä. Sillä me ajettiin Korkeasaareen. Äiti tuli autolla ja oli Korkeasaaressa jo meitä vastassa laiturilla.

Korkeasaaressa on paljon eläimiä. En muista että olisin koskaan ennen nähnyt leijonaa? Lisäksi siellä oli apinoita, käärmeitä ja lintuja sekä hassuja saukkoja. Harmittavasti vaan satoi aina välillä ja aika kovaakin joten me kyllä kastuttiin. Äiti kertoi että silloin kun hän on ollut pieni Korkeasaaressa satoi aina, joskus rakeitakin.

Lopulta me lähdettiin ajamaan kotiin. Käytiin matkalla moikkaamassa isomummua ja sitten pysähdyttiin liikkuvan kiven luona. Mua on se vähän jännittänyt kun siitä ollaan ohi ajettu, mutta nyt näin ettei se ole mitenkään vaarallinen. Joku tai jotkut ovat sitä joskus yrittäneet autolla vetää pois paikaltaan ja siksi se ei enää edes liiku.

Kuvia reissustamme voi katsella täältä.