Pitkä aika edellisestä kirjoittelusta... mutta yritän muistella mitä kaikkea on tapahtunut:
Sählytreeneissä silloin yli viikko sitten oli kivaa. Huomasin että aikuisten kannattaa antaa pelata rauhassa, minun vuoroni tulee sitten kun he pitävät taukoa. Joku aina jaksoi pelata mun kanssani.

391226.jpg391227.jpg

Viime viikonloppuna olimme sitten siellä turnauksessa. Yövyimme hotellissa Tampereella, ja siellähän oli taas kivaa! Illalla kävimme syömässä ravintolassa, ja tutustuin leikkipaikalla yhteen Neaan joka oli mukava tyttö. En olisi malttanut syödäkään ollenkaan... Huoneessa pompin sängyillä ja räpsyttelin valoja. Äiti ja iskä taisi nukahtaa ennen minua!
Sählypelissä oli jännittävää. Ihmiset huusivat kovaa joukkueille ja meidänkin joukkue pelasi ihan valtavan hyvin, vaikka viimeiseksi tulivatkin. Iskälle sattui sellainen onnettomuus, että sen jalkaan alkoi koskea ja ei voinut enää pelata. Minua vähän säikähdytti kun iskä makasi maassa ja äiti kantoi lunta pussissa iskän nilkalle.
Takaisintulomatkalla kävimme kylässä Marjan, Väiskin ja Petrin luona. Sain leikkiä Petrin prätkähiirellä enkä taaskaan olisi malttanut syödä edes leipää. Kuka viitsii syödä kun voi leikkiä?
Tänään sitten iskä kävi lääkärissä näyttämässä sitä jalkaa, joka oli ihan turvonnut ja musta. Lääkäri olikin sanonut että se pitää leikata, ja iskä joutuu huomenna sairaalaan. Kerron sitten lisää kun menemme katsomaan iskää.