Me lähdettiin juhlimaan vuoden vaihdetta Säynätsaloon, missä asuvat Inka ja Annika sekä Jari ja Johanna kummit. Koska tiedossa oli rankat bileet, mä otin menomatkalla autossa kunnon unet, siispä jaksoin juhlia koko illan.

Johanna oli laittanut hyvää ruokaa ja me syötiin masut täyteen. Jälkkäriksi aikuiset söi juustoja ja me lapset piparia, siellä oli piparkakkutalo josta me rohkeasti raksuteltiin katto irti - takapuolelta, ettei se näkyisi.

Sitten lähdettiin ulos ampumaan raketteja. Iskä ja Jari oli ostaneet samanlaiset rakettipaketit, ja ne ampuivat niitä yhdessä. Olihan niitä tosi paljon!

 

Iskän sytkäri lakkasi välillä toimimasta ja piti hakea avuksi tulitikkuja. Sillä aikaa me leikittiin juoksukilpailua ja ihmeteltiin jäätynyttä muurahaispesää ja tällaista vanhaa kaivoa. Sieltä olisi saanut vettä jos olisi oikein kova jano yllättänyt.

Loputkin raketit saatiin sitten ammuttua, mutta aika taitavia nuo Jari ja iskä olivat, sillä vain yksi tulitikku jäi yli kun kaikki raketit oli sytytetty. Ajatelkaas jos tikkuja olisi haettu sisältä turhan paljon!

 

  

Sitten me lähdettiin takaisin sisälle ja leikkimään tyttöjen kanssa. Mutta koska tytöt ei olleet nukkuneet niitä päiväunia, ne halusivatkin mennä yöpuulle melko aikaisin... aikuiset taas vaan juttelivat aikuisten juttuja, joten mä menin yksin sohvalle katsomaan lastenohjelmia.

Joskus yöllä me sitten tultiin taksilla kotiin. Oli kyllä hurjan hauskat juhlat!