Viimeinkin tuli ralli. Olin odottanut sitä jo pitkään ja arvelin että olen jo iso kun seuraava ralli tulee. Mutta olenhan mä jo aika iso, en vaan vielä saa ajaa omaa rekkaa. Rallissa sain kuitenkin ajaa autorata-autolla, se meni hurjan lujaa!

1825469.jpg

Rallin pääpaikalla siellä sisällä oli taas monenlaista nähtävää. Joku oli tuonut sinne traktoreita esille, yksi setä sanoi niistä että "Valtra on tuonut citymaasturinsa näytille", meitä nauratti kauheasti. Onhan ne aika komeita. Minusta oli mielenkiintoista nähdä että Mersuillakin on joskus ajettu rallia, tässä eräs vanha ralliauto. Se on paljon hienompi kuin Vekun Mersu!

1825470.jpg

Parina päivänä me katseltiin siellä Paviljongilla huoltotaukojen meininkiä. Varikolla on aina kauheasti ihmisiä ja siellä pitää taputtaa kuskeille. Siellä oli iso telkkari mistä saattoi katsoa kuinka ne miehet sitten siellä metsässä ajaa. Tällä kertaa sattui vaan kauhean huono keli, vettä satoi vähän väliä ja sitten taas oli kuuma. Tässä kuvassa ajaa Gigi Galli, se on mummin  kaveri ja käy aina saunomassa tuossa meidän savusaunalla. Galli joutui keskeyttämään rallin kun ajoi ihan töpösti metsään. 

1825472.jpg

Viimeisenä päivänä me oltiin sitten metsässä katsomassa miten kovaa ne autot siellä ajaa. Tuossa alimmassa kuvassa sitikalla kaasuttelee maaliin Löeb, joka voitti koko rallin. Äidin yksi työkaveri ajoi kanssa siellä ja nekin pääsi maaliin, eikä ihan viimeisenäkään! Mummolassa asustellut auto oli mennyt vähän rikki, kun se meni kuului hirveä pauke ja pörinä. Siinä oli varmaan pakoputken paukkulaakeri vioittunut.

1825473.jpg