Viime viikonloppuna täällä on ajettu paljon rallia. Me käytiin parikin kertaa varikolla katselemassa ralliautoja, äiti sanoi että reitin varrelle mennään sitten kun olen vähän isompi. Mutta olihan tuollakin paljon nähtävää! Kuuluisille kuskeille piti vilkuttaa ja taputtaa, ralliautot kävivät suihkussa ja joistain oli loppunut bensa niin että niitä piti työntää. Lisäksi siellä oli kaikenlaisia myyntikojuja, mulle ostettiin rallipaita (joka vuosi saan uuden) ja muutama ralliauto. Ja tietysti jäätelöä.

Muutamia hienoja autoja oli ihan näytteillä, hassua että sekä äiti että iskä ottivat tästä samasta autosta kuvan. Arvaatko kumpi kuva on äidin ja kumpi iskän ottama?

807151.jpg

807153.jpg
 
Lisää rallikuvia voit katsella albumistani.

Tänään kävimme äidin kanssa minulle ihan uudessa paikassa, Viherlaaksossa. Sekin on ihan tässä lähellä, ja ihmettelimme molemmat miksi ei olla aiemmin siellä käyty! Siis noin kivaa paikkaa saa kyllä etsimällä etsiä. Siellä oli paljon muitakin lapsia, esityksiä ja ohjelmaa, leluja ja kiipeilyjuttuja. Minä olisin viihtynyt siellä vaikka iltaan asti! Kurjaa vaan on se, että Viherlaakso menee ensi viikolla kiinni, ja aukeaa sitten vasta ensi kesänä. Pitkä aika siis kuluu ennen kuin päästään sinne uudestaan. Katso albumista kuinka hauskaa siellä on!

Nyt kun on näin kuumat kelit, iltaisin täytyy joko saunoa tai käydä vaahtokylvyssä. Ensi kesänä ehkä opettelen uimaan.

807196.jpg