Voi kun on ollut niin paljon kiireitä ettei olla ehditty tänne kirjoitella ollenkaan pitkään aikaan. Suuria asioita on tapahtunut: Crista ja Markus on saaneet vauvan! Pieni poika syntyi vähän etuajassa ja joutuu olemaan vähän aikaa sairaalassa, mutta me ollaan nähty kuvia hänestä ja varmasti saan pian uuden kivan leikkikaverin! Onnea kovasti koko perheelle!

Täällä on satanut vähän lunta ja mä olen yrittänyt jo ajella kelkalla. Meidän pihassa ei vaan lunta ole ollenkaan, mutta syrjemmässä on. Tuolla hiekkakuopalla missä me ollaan käyty juoksuttamassa koiria, on jo niin paljon että siellä voisi laskea mäkeä, ehkä me mennään äidin kanssa jo tänään sinne kokeilemaan.

Toissapäivänä me käytiin jälleen teatterissa. Yhdellä maalaiskoululla oli sellainen esitys, Kummituskekkerit, se oli aika jännä ja sai siinä nauraakin. Näytöksen jälkeen osa lapsista sai jäädä sinne kouluun. Milloinkahan mä saan mennä kouluun myös?

Sitten se kaikista kivoin tapahtuma: nimittäin mulla oli synttärit ja niitä juhlittiin oikein urakalla kaksi päivää! Lauantaina 3.11. oli ne viralliset ja silloin olikin paljon vieraita. Mummi oli tehnyt kakkua ja sit oli karkkia, juustonaksuja ja jotain muutakin. Mä sain paljon lahjoja, kiitos niistä kaikille! Kaikista kivointa kuitenkin oli että vieraita tuli paljon, erityisen kiva oli nähdä jalkapallokavereita Idaa, Aaroa ja Amandaa äiteineen, heitä en olekaan nähnyt Iidan synttäreiden jälkeen. Nicke oli tietysti myös sekä Tino ja Janina. Heini ja Joonas- serkut olivat Ulla ja Jomppa kummien kanssa sekä paljon aikuisia sukulaisia. Kiitos teille kaikille hauskoista pirskeistä!

Sunnuntaina tosiaan jatkettiin, kun Jari ja Johanna kummeilla oli lauantaina muuta menoa. Inkan ja Annikan kanssa me sitten riehuttiin, puhallettiin kaikki töttöröö-pillit puhki ja poksuteltiin ilmapallot. Tässä kuvasatoa:

1060004.jpg 

1060005.jpg

1060008.jpg

1060010.jpg

1060011.jpg 

1060013.jpg