Iskän laivanajohommat alkoivat viikonloppuna. Me oltiin äidin ja mummin kanssa vilkuttamassa iskälle Noukan rannassa, kun iskä ajoi eka kertaa ohi. Minä olin tosi pettynyt kun iskä tuli: hän ei ajakaan enää Suomi-laivalla vaan Suomen Suvella! Suomi on paljon hienompi ja isompi, Suvi on tuollainen akvaario. Ohjaamokin siinä on niin ahdas että en minä mahdu siellä leikkimään. Kyllä iskä silti on luvannut minut joskus ottaa kyytiin, katsotaan nyt...

585854.jpg

Lauantaina me käytiin koirien kanssa metsälenkillä. Minusta on mukavaa kulkea metsässä polkuja pitkin ja välillä kiipeillä mättäille ja kiville. Tällä kertaa siellä oli kovasti kaatuneita puita ja niiden yli pitki kiivetä, se olikin aika rankkaa! Lopulta me tultiin sellaiseen kohtaan mistä ei edes päässyt yli, meidän piti sitten kiertää umpimetsän kautta.

585855.jpg

585856.jpg

Äitienpäiväkin oli. Iskä sanoi että meidän olisi pitänyt kaataa äidille kahvia sänkyyn. No eihän me ehditty kun äiti oli jo lähtenyt hommiin. Päivällä me oltiin iskän kanssa mummolassa ja minä toivottelin kaikille asiakkaille (ja tietysti mummille) hyvää äitienpäivää. Tiistain jälkeen äidillä alkaa loma ja sitten me voidaan viettää koko kesä omaa äitienpäivää, sanoo äiti!