Sunnuntaina me käytiin äidin kanssa raveissa. Ne oli siitä erikoiset ravit, että siellä kilpaili vain poneja ja ainoastaan lapset toimivat kuskeina! Aikuiset eivät saaneet edes pelata totoa, ja sekös harmitti äitiä, sillä se arvasi neljässä ekassa lähdössä kolme voittajaa oikein ja neljäskin äidin suosikki tuli toiseksi. 

Saattaisin kyllä alkaa ajamaan tuollaisia raviponeja, sillä ne voittajaponit saivat hienot loimet. Lisäksi ne menivät aika lujaa:

Kun kerran hevosharrastuksen makuun päästiin, lähdettiin me sitten ratsastamaan yhden mun Esa-kaverin kanssa. Aluksi meidän äidit talutti meitä mutta lopussa mä sanoin äidille että häipyy siitä koska osasin jo ohjata ponia ihan itsekin. Mun ponin nimi oli Cornelius, tosin sen lempinimi oli kivempi, ihan vaan Ukko.

Tallilla missä me käytiin (Aamuyön hevostila) oli myös varsoja. Yksi ihan pieni ponivarsa oli nukkumassa ja me päästiin sitä silittämään. Se olisi halunnut pureskella mun saapasta, sellaisia ne hevosten varsat on, ihan niinkuin koiranpennutkin.